Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zakładam ten temat, gdyż coraz więcej osób szuka odpowiedzi na pytania: "Jaki język programowania wybrać", "C++ czy może Java", "Którego języka programowania można się szybciej nauczyć", "Który język programowania jest lepszy do zrobienia rzeczy y, a który do rzeczy x", "Mam x lat czy to nie za późno na naukę języka x". Otóż tutaj możemy pisać do czego ten język służy, jego plusy i minusy itp. I mogą tutaj Userzy zadawać pytania, a bardziej doświadczonych Userów proszę o odpowiadanie im i wypisywanie plusów/minusów/do czego służy dany język. Z góry dziękuję. Od razu mówię, że nie chcę tutaj kłótni typu "Ta gra jest napisana w javie i lepiej się sprzedaje od tej gry napisanej w c++". A moderatora tego działu proszę o dawanie %% tym co na to zasłużą. Miłej dyskusji. I jeszcze jedno. Jakby pytanie się powtarzały to nie zwracać na nie uwagi jak odpowiedź ma na górze.

P.S. Poniekąd napisałem ten dział dlatego, że zobaczyłem temat Java - Plusy I Minusy" ale tam jest tylko o javie i zaczynają się kłótnie na temat gier, a nie tymże języku.

Opublikowano

Głupie pytania typu ile zmiesci sie diabłów na główce od szpilki?

Bo tylko takie pytania mogą tu byc.

Temat jest bez sensu.

Na każde pytanie można odpowiedzieć jednym zdaniem(z wyjątkiem tego o diabłach bo każdy wie ze moze ich być 3):" wybierasz jezyk jaki ci sie podoba, bez znaczenia jaki i co chcesz w nim zrobic"

@down

Za to warm porażka naprawde....

Opublikowano

Ja dostałem warna(0% ale jest), za odsyłanie do google, czyżby team nie znał zasad panujących na forum?

Nie pomagam na PW, od tego macie forum!!!

#PHP-things

08FMpDu.png

Opublikowano

Dobra to można zamknąć, bo widzę, że tutaj zamiast jeden temat zbiorczy to wolicie, żeby wam spamowali tematami. Proszę moderatora o zamknięcie.

Opublikowano

Ja dostałem warna(0% ale jest), za odsyłanie do google, czyżby team nie znał zasad panujących na forum?

Jedyną osobą nieznającą zasad jesteś Ty - WSZYSTKIE LINKI wychodzące po za MPC podajemy w

[ /code], a jeśli nie o to, to prawdopodobnie o to, że w wynikach wyszukiwania mogą się znajdować konkurencyjne fora. Też jestem za zamknięciem, bo robi się spam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...